Afspændende og helsebringende massage i København

03 august 2020 Astrid Pedersen

Arbejder du mange timer hver dag i stressende omgivelser eller i arbejdsstillinger som går hårdt ud over din krop? Så oplever du sikkert med jævne mellemrum smerter i hoved, nakke og skuldre, og måske også i den nedre del af ryggen og lænden.

Disse smerter kan for det meste tilskrives kroniske muskel spændinger som vi oparbejder gennem vor arbejdsdag. Får du ikke løsnet op for disse spændinger kan du risikere at få smertefulde myoser, som kan være rigtig svære at komme af med. Og derfor er det en god idé med jævne mellemrum at lade en massør rtage sig kærligt af din krop.

Hvorfor modtage massage behandling?

Der er rigtig mange gode grunde til at besøge en massør med regelmæssige mellemrum. Først og fremmest er massage en rigtig god måde hvorpå du så at sige kan nulstille din krop. Når massøren tager samtlige legemesdele og din torso under grundig behandling vil alle spændinger løsnes op og dine muskler få tilført ny næring i form af frisk iltet blod.

Affaldsstoffer som har hobet sig op i muskler og led vil blive transporteret bort af kroppens naturlige filtrerings kanaler nemlig lymfe systemet. Du vil opnå øget bevægelighed idet stivheden i ryggen og i dit bevæge apparat forsvinder – og dette vil give dig mulighed for at genvinde din naturlige sunde holdning.

Samtidig vil massørens berøring stimulere frigivelsen af dopamin og endorfiner i din krop. Disse signal stoffer er kendt som kroppens egne lykkepiller. Dette skyldes deres beroligende virkning på det sympatiske nerve system – og således kan massage faktisk dæmpe stress symptomer. Massage er altså en rigtig god idé som supplement til en stress behandling, eller som stress forebyggende middel.

Massage i København hos Kaatsu Massage

Hvis du ønsker en af de bedste massage behandlinger i København kan du med fordel kontakte Kaatsu Massage – læs mere på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder