Bevar dit undertøjssæt

18 april 2013 admin
image

Inde på internettet findes et bredt sortiment af undertøjssæt. Især en hjemmeside gør det dog utroligt flot, herinde finder du nemlig undertøjssæt i rigtig fordelagtige salgspriser. Mændene bagom den succesfulde virksomhed kan ikke fortælle, hvordan de to kan sælge undertøjssæt i så god kvalitet til den pris, men det er egentlig også irrelevant for kunden, som bare glæder sig over, at kunne finde en fantastisk kvalitet til en god pris. Udover hjemmesidens store sortiment af mange flotte undertøjssæt ser vi ligeså kvalitetsbevidste frække kjoler, de meget pirrende kjoler kan helt bestemt godt få pulsen meget op hos alle, også her er priserne sat i bund. På grund af. de mange meget små salgspriser var der rigtig mange forbrugere som troede, at det måtte være svindel, at forretningen slet ikke eksisterede, at folk sikkert ikke fik deres frække kjoler når folk endelig havde punget ud for dem. “jeg var bestemt en smule overraskede over, at så mange folk mente at vores forretning ville fuske dem alle, vi vil jo simpelthen bare gerne leverer ordenlige undertøjssæt, til en rigtig god pris” fortæller Martin, som bla er bagom virksomheden.

I dag er der slet ikke mere nogen folk som tror, at denne virksomheden er fup rigtig mange køber glædeligt deres frække kjoler der, for at kunne spare en masse kroner og få en rigtig lækker kvalitet. “salgspriserne på undertøjssæt i alle butikkerne er simpelthen unødvendigt høje. Det er altså samtidig utroligt, at folk skal give op til 800,- for frække kjoler bare af den grund, at indehaveren er så grådig og simpelthen vil have en stor fortjeneste på 90 %. Min partener og jeg ville naturligvis ligeså meget gerne tjene penge, men vi ville bestemt ligeså bringe et lækkert produkt, som alle har råd i lommen til at kunne betale for fortæller  Martin. Præcis den tankegang har bestemt været med til at gøre Martin og Mortens forretningspartner virksomhed, til absolut en af de mest succesfulde virksomheder, som leverer undertøjssæt i Danmark. Forbrugere er rigtig tosset ved tanken, om at de sagtens vil kunne få frække kjoler til langt under halv pris, af det som de normalt koster inde i en butik.

Dengang Martin og mortens partner stratede deres virksomheden for næsten Tre års tid siden, havde de aldrig troet, at de ville få sådan en  enorm succes ved, at leverer undertøjssæt som de har fået nu. “han og jeg begyndte bare ved, at leverer en smule online ved siden af vores almindelige job. Dog i løbet af kun Fire dage var alle de meget frække kjoler helt udsolgt plus vi havde kun meget undertøjssæt tilbage. Efterfølgende bestilte vi intet mindre end et mere end dobbelt så enormt varelager hjem, hvilket faktisk også bliver revet af sted meget hurtigt. Efter omkring et halvt års tid, sagde min forretningspartner og jeg begge to op på mit og hans daværende job, vi fokuserede os kun om vores nye online butik, imens vi var på rov efter nye frække kjoler, kjoler som vi kunne leverer til en rigtig god salgspris. Morten  og Mortens  partner, fik meget hurtigt en rigtig solid indkomst via deres online butik som leverer undertøjssæt. Det krævede selvfølge rigtig hårdt job for disse to mænd tilbage i starten af virksomheden, men idag er det simpelthen, det hele værd. “Vi knoklede for, at få det hele til på et tidspunkt at virke i starten af virksomheden, men idag kører det bare som vi ønsker at det bør. Det er rigtig rart at vi stadig kan modtage mails fra vores søde kunder, som fortæller os, om at de havde anbefalet os til mange andre mennersker, eller bare gerne vil takke til os for en rigtig brugervenlig hjemmeside eller hurtig og nem levering afslutter Martin.

Flere nyheder