De har en god rengøring i København

26 marts 2013 admin
image

Siden vores fætter som soldat blev skudt ned samt blev lam i begge ben fra hoften og ned, har jeg ikke været i besiddelse af så stort energi i hverdagen. Dette betød, at ting støvsugning samt flere andre dagligdags sysler ikke bliver udført. Hvis man er bundet til at sidde i kørestol hele tiden, kunne det selvfølgelig blive meget svært at skulle kunne komme til med en klodset støvsuger. Hans gode ven foreslog, at jeg fandt frem til et firma der laver rengøring til private. Der skal vist være ret gode muligheder for den type rengøring i København, hvor jeg for tiden bor.

Vores fætter kiggede online på nettet samt fandt frem til nogle forskellige steder, der udførte rengøring i København. Flere var dog til erhverv, men nogle ganske enkelte udfører heldigvis også rengøring til private. Vores fætter synes, det var en kende mærkeligt at skulle få en til at skulle gå rundt omkring inde i hans lejlighed og skulle gøre rent. Jeg tog sig derfor god tid med at skulle finde frem til den helt rette. Til slut fandt jeg en dame, der udfører rengøring i København. Jeg kontaktede hende, da han  ikke helt kunne læse, hvorvidt damen lavede rengøring til private. Dette var nemlig ikke til at læse fra hendes hjemmeside. Hun har dog nogle ret gode referencer fra mennesker, der skrev ret positive ting om hendes rengøring.

Kvinden, der hedder Julie, kommer hen på besøg derhjemme ved mig for på den måde  at tale om hendes rengøring til private. Vores fætter var lidt betænksom over at skulle have besøg i hans snavsede lejlighed. Hun var meget sød samt fortæller, hvordan hun har set så meget værre, imens pigen laver rengøring i København. Vi talte om, alt det der skal rengøres. Hun anbefalede, at pigen skulle komme minimum en gang hver anden uge. Julie anbefalede dette til næsten alle dem, der har behov for rengøring til private. Fordi Julie udførte meget rengøring i København, var hendes arbejdsskema ret tæt, men de fandt en tid, der passede. Her  bagefter det første besøg fik de talt om en hel masse. Hun fortæller om sit liv, imens vores fætter fortæller om mit. Idet Julie tog afsted igen var den store lejlighed nu skinnende ren og flot. Dette var utroligt så meget Julies rengøring til private havde gjort for mit indtryk af sin egen lejlighed. Jeg fik også mere energi af at være i rene samt afslappende hjemlige omgivelser.

Med tiden som det nu er blevet ren rutine med Julie-Maries besøg, fik de talt mere. Vi endte faktisk med privat at være gode kammerater. Vores fætter kunne hurtigt forstå, grunden til at Julie udfører rengøring til private. Det må egentlig være hyggeligt at tage  på hjemmebesøg hos folk samt snakke med dem alle, mens Julie arbejder. Alle hendes referencer omkring rengøring i København passede også. Julie var utrolig sød samt venlig.  Såfremt jeg har behov for, at Julie kommer forbi, så kommer Julie gerne med ret kort varsel, hvis hun altså ikke lige har en anden aftale om rengøring i København.

Efterhånden som tiden går, bliver vores fætter meget glad for den søde Julie. Til sidst bliver jeg helt ærligt forelsket. Vores fætter tænker helt ærligt, hvorvidt dette ofte skete for hende. Pigen besøgte jo ret mange, når Julie jo laver rengøring til private. Vores fætter tænker, at de ofte er en smule ensomme, siden de jo ikke selv kan gøre rent i deres hjem. Når hun tilbyder rengøring i København, var vores fætter sandsynligvis bare en tilfældig kunde ud af mange forskellige. Men en elller anden dag fortæller vores fætter hende, hvordan jeg har det. Julie sagde, at hun ligeledes tænker meget på vores fætter. Vi begyndte at gå ud sammen, så blot efter tre måneder var de kærester.

Flere nyheder