Det bedste cashmere tøj på nettet

06 maj 2013 admin
image

Da undertegnede arbejdede inde i en god tøjbutik for omkring 4 års tid tilbage, så blev jeg introduceret til cashmere. Det gjorde så at jeg så lige siden da har drømt om en hel rigtig cashmere cardigan. Og det skyldes at stoffet cashmere er det rareste stof jeg selv har mærket. Historien begyndte dengang jeg så selv stod inde i en tøjforretning. Forretningen havde mange blandede typer lækkert tøj. Dels ægte silke, cashmere og noget bomuld. Og der var jo både bukser, toppe og så selvfølgelig cashmere cardigan. Derfor fik jeg hurtigt sådan et godt forhold til det med cashmere. Selvom det nu var lidt for dyrt til at jeg så personligt ville købe en cashmere cardigan, ja så synes jeg stadig at de jo var så dejlige.

Jeg har alle dage selv sparet meget på alle mine penge. Samt undertegende havde ikke store lyst til sådan at skulle spendere samtlige af mine penge på tøj lavet i cashmere.  Og selvom jeg godt kunne få rabat inde i min egen butik, jamen så ønskede jeg jo ikke selv at skulle købe deres cashmere cardigan. Det har jeg nu fortrudt lige siden. Da jeg så stoppede henne i butikken, og fik et nyt job med en bedre løn havde jeg pludselig lettere ved at skulle købe tøj lavet i cashmere. Der var dog ikke mulighed for sådan at få rabat længere fordi at jeg ikke arbejdede inde i denne forretning. Og jeg måtte faktisk bare acceptere og betale en fuld pris for min egen alleførste cashmere cardigan. Men altså undertegnede fortryder ikke mit fine køb.

Og jeg tog så selv ned i sådan en butik som havde tøj lavet i cashmere. Og med min egen erfaring fra mit gamle job, vidste jeg en del om hvorledes en cashmere cardigan skulle behandles, og hvad som man nu selv burde se efter. Og sælgeren han var jo også ret god til sådan at fortælle omkring dette stof og hvad som der ville passe til mig. Så sammen fandt vi min egen allerførste cashmere cardigan. Og den var så pink og med smarte knapper på. Og jeg var jo lidt ked af at bruge så mange penge på sådan et enkelt stykke tøj.  Sælgeren forklarede dog hvordan at jeg så godt kunne bytte den igen efter 14 dages tid, hvis at jeg ikke kunne lide den. Det blev nu ikke aktuelt. Da jeg så kom helt hjem med min egen helt nye cashmere cardigan prøvede undertegnede den jo straks. Og netop det cashmere stof var jo utrolig rart og lækkert. Og jeg sørgede for sådan at passe godt på den, og vaske den som at man jo skulle. Og det gør jo at den nu er lige så blød som da jeg købte den. Og jeg blev efter mit køb også helt vild med cashmere. Og jeg måtte bare have mere. Og jeg fandt en side som både havde nogle cashmere cardigans og andet lækkert tøj. Heldigvis var det lidt billigere end butikken. Derimod kunne jeg faktisk ikke selv se selve deres cashmere stof inden at jeg så købte det. Og jeg ved jo at cashmere kommer i variende typer. Derfor er det ikke altid lige godt og selvom det jo stadig er rigtig cashmere.

Men jeg købte så en ny cashmere cardigan inde på deres hjemmeside. Og det var både hurtigt og nemt. Leveringen skete inden for ganske få dages tid. Og jeg var jo faktisk ganske overrasket over selve kvaliteten af deres cashmere. For det er nu længe siden at jeg selv har mærket så lækkert stof. Og lige sådan da så har jeg faktisk kun selv købt mit tøj lavet i cashmere ved denne webshop. I dag ejer jeg adskillige cashmere cardigans og lignende lækkert tøj i cashmere. Selvom at man jo aldrig helt kan være helt sikker på kvaliteten af tøj derinde på nettet så kan det også være være chancen værd. Især når det bare kommer til det med cashmere som er så lækkert.

Flere nyheder