Disse konferencelokaler vinder priser

23 april 2013 admin
image

Men der sker hele tiden noget interessant i sådan et konferencecenter. Undertegnede har været på sådan et fint konferencecenter i omkring 4 års tid. Mine opgaver svinger en del, og undertegnede har jo over tiden lavet næsten alt hvad man kan forestille sig at lave her. Nu står jeg så mest for at gøre alle konferencelokalerne parat til alle vores besøgende, og sørge for altså at være til deres rådighed under hele deres konference. Det er faktisk en større opgave end det nu lyder til. Hele vores konferencecenter har jo mange konferencelokaler. Og som hovedansvarlig så er det også en betydelige opgave at skulle holde styr på alle lokaler, og også planlægge hvornår at de hver skal bruges. Samtidig så skal alle lokaler gøres helt klar inden gæsterne ankommer. Og jeg benytter af den grund et smart computersystem med kalender for alle konferencelokalerne. For her der nedksrives alle ting om gæsten samt ønsker til selve opstilling. Det gør samtidig at jeg også kan skemalægge flere møder, samme dag i sådan et af vores mange konferencelokaler.

Hvert møde er unikt og dette kræver jo også at konferencelokalerne også bliver indrettet sådan på hver sin facon. Og når man så bestiller konferencelokaler hos vores konferencecenter holder vi også normalt et lille møde, hvor vi viser alle mulighederne, og også bliver helt enige om selve den smareste løsning for gæsten. Dette skriver jo så ned så at jeg også kan indrette det lokale til deres ønske. Og jeg står også for at opsætte samtlige af bordene og alle stole rigtigt op, og alle skal jo have sig en blok og blyant. Det er samtidig også vigtigt at der står nogle forfriskninger parat til alle gæsterne, samt den ansvarlige også bliver sat godt ind i hele IT systemet så at han også kan bruge sådan en god præsentation eller noget tilsvarende i vores gode konferencelokaler.

Og vi har nu i højsæsonen ofte mange gode møder i vores mange konferencelokaler i løbet af en dag. Det betyder jo også at jeg så godt kan bruge næsten hele morgenen på at gøre parat til 4 forskellige møder fordi at de alle sammen begynder samtidig. Og her der er det samtidig ganske betydningsfuldt at holde helt styr på alle vores forskellige gæster, og hvem der lige skal være hvor henne. Jeg lærte så samtidig hvordan at hele vores system med kalenderen jo ikke er perfekt. På en travl eftermiddag, så brød alt internet sammen i hele konferencecenteret. Det betød så at undertegnede jo ikke længere lige kunne se hvilke gæster der havde bestillinger til hvad for nogle konferencelokaler.  Da jeg så langt om længe fik net igen, så var der jo pres på sådan at klargøre samtlige konferencelokaler i tide. Og selvom at et par kunder måtte stå og vente lidt på deres møder, så var de nu venlige og forstående. Fra den dag så lærte vi at gemme en god backup af ugens kalender på vores egen pc hvis at noget lignende skulle ske endnu en gang.

Når man jo arbejdet for et konferencecenter lærer man jo således mange ting. Jeg får faktisk lov til at arbejde med mange gæster, og også tilpasse alle vores konferencelokaler til deres behov. Samtidig så er der jo også mulighed for at forbedre smarte systemer der jo gør det lettere at sikre gæsterne sådan en god oplevelse. Vores konferencelokaler bliver benyttet ganske effektivt uden at det også går ud over nogle af gæsterne. Undertegnede er også glad for mit eget arbejde ved hele mit konferencecenter. Og man ved aldrig hvad man skal lave, når man så kommer ind om morgenen.  Og jeg glæder mig til hvad fremtiden nu bringer. For vores konferencecenter vokser, og vi modtager nogle gode anmeldelser fra de gæster som nu benytter vores konferencelokaler. Det er også altid sådan en udfordring at gøre denne oplevelse bedre for alle gæsterne, men det er hele tiden værd når det lykkes. Hvis nu du står og mangler nogle konferencelokaler til et godt møde, så skal du være velkommen ved vores gode konferencecenter. Vi giver jo samtlige af vores mange gæster det allerbedste møde.

Flere nyheder