En vps server er altid bedre

16 april 2013 admin
image

Altså jeg havde jo i starten svært ved at fatte vps server. Men i dag der ved jeg endelig hvad det nu egentlig handler om. For jeg startede som sekretær for sådan et stort firma der laver nogle andre firmaers hjemmesider. Vi tager os så af næsten alt for kunden. Dels hvoreldes hjemmesiden nu skal laves, samt alt det med at holde siden på nettet. Og det betyder jo samtidig at vi jo så har en masse kunder, der hver besidder deres hjemmeside. For så at holde styr på netop dette bruger vi så hosting vps. Det vil sige at vi selv betaler til sådan et hosting firma for sådan at give vores firma konstant adgang til sådan en stor vps server. Vps står for en virtual private server. Dette betyder jo at vores personlige server er komplet virtuel. Denne server virker ligesom en pc, vi selv har adgang til. Men altså vi logger bare ind på selv denne pc fra vores eget kontor selvom serveren står mange km væk fra os hos vores gode hosting vps.

I vores egen dagligdag så logger jeg jo blot ind på vores egen vps server samt hjælper med sådan at skulle kontrollere alle vores kunders hjemmesider. Det betyder jo så at samtlige af vores forskellige kunder hjemmesider er samlet med vores gode hosting vps. Og det praktiske ved at besidde sådan en vps server med sådan et firma, er jo selve ansvaret. Vi slipper for selv at skulle holde styr på at vores egen vps server kører stabilt samt også er hurtig nok til kunderne. Men dette tager hosting vps sig jo af. De giver oven i købet en meddelelse hvis vores egen vps server trænger til sådan at blive upgradet. Og det er også i forvejen sket flere gange fordi vi jo har fået os så mange kunder at vores egen vps server ikke lige kunne følge helt med forbruget. Så fik vi jo bare en lille besked fra hosting vps omkring at forbedre serveren til sådan en lidt hurtigere forbindelse samt mere plads inde på vores egen vps server. Og det koster jo mere, men det er jo alle de ekstra penge værd.

Og efterhånden som jeg lærte noget nyt omkring vps server, blev jeg jo også interesseret i disse mulighederne. For jeg havde jo tit kontakt med vores kære hosting vps. Jeg lærte meget omkring de virtuelle servere samt begyndte så også at kunne få fuld adgang til vores gode vps server. Som jeg nu lærte så meget omkring vores smarte vps server fik jeg også tilpasset en masse, samt også gjort den både hurtigere samt mere stabil. Det gjorde at min chef forfremmede mig til ansvarlig for  vores kære vps server, samt al kommunikation til selve hosting vps. Jeg nyder hver eneste dag at arbejde med vores eget system, samt konstant gøre vores vps server overskuelig, samt rigtig effektiv. Dette sker jo samtidig med hjælp fra vores hosting vps.

I hverdagen der kan jeg ikke mærke nogen afvigelse på vores egen vps server og så sådan en normal pc. For jeg logger bare ind i løbet af formiddag inde på min pc der står på kontoret, og så føles det ligesom om alle hjemmesiderne de ligger direkte inde på vores kontors pc. Men altså de ligger jo rent faktisk henne på vores gode vps server. Fordelen ved at benytte hosting vps er jo samtidig den brede adgang. For det er jo muligt at logge ind på vores smarte vps server hvor som helst i hele verden. Således så har jeg nu gode mulighed for sådan at kunne logge på vores kære vps server ude hos en kunde, eller i løbet af sådan et møde. Således kan jeg nemt etablere sådan en helt ny kunde, eller rette på en side for en kunde. Og det er også et helt utroligt samarbejde vi har med vores god hosting vps. Jeg tilråder alle der er i den samme situation at kigger mere på sådan en vps server. For det vil altså virkelig kunne gavne hele jeres selskab.

Flere nyheder