Få store Compact flash kort til lave priser

14 april 2013 admin
image

Vi lærte på den hårde måde hvor vigtigt det nu er, dels at skulle gemme alle sine billeder på sådan et godt kamera, men skam også på sådan et smart usb stick. For vi valgte jo, faktisk at tage på bryllupsrejse til Hawaii. For vi har jo begge alle dage drømt sådan at komme derhen. Og vi boede i sådan en vidunderlig lille hytte midt på selve stranden. Selve vejret var jo skønt. Og vi fik også taget sådan de mest fantastiske billeder, som at vi gemte på vores compact flash kort. Normalt har min kære ægtemand jo altid sådan et usb stick med os, når at vi er ude på ferie. Men lige denne gang så havde han selvfølgelig glemt det derhjemme. Men vi bekymrede os ikke videre over det resten af hele vores ferie. Og vi fortsatte jo med, sådan at gemme alle de fantastiske minder i billedform inde på vores kameras compact flash kort. Og vi brugte 14 dage i den vidunderlige lille hytte, hvor at vi fik alle de bedste oplevelser. Det var bestemt sådan en tur som at vi aldrig glemmer igen.

Dagen hvor at vi skulle rejse hjem igen, så pakkede jeg jo alle vores ting ned. Og vi tog så en afsluttende tur på stranden, og sugede jo så meget, af det smukke landskab til os som muligt. Og da vi sidder i flyveren, beder jeg min egen kære mand om at få vores kamera, fordi jeg jo vil tage et godt foto af ham. Så går det jo op for os, at vi har glemt vores kamera med compact flash kortet indeni. Det kamera der holdte alle vores vidunderlige fotos. Og jeg blev jo sur og jeg begyndte, sådan at skælde min kære ægtemand ud samt råbe “Altså hvorfor glemte du da også dit usb stick? For vi kunne have gemt alle billederne der, ligesom sådan en backup!” Men han var bare helt stille. Og jeg vidste også godt, at det jo ikke var sådan hans skyld. Men jeg blev jo bare så sur over, at alle vores fine billeder jo lå på sådan et compact flash kort, som vi jo aldrig ville få at se igen. Men ligesom min kære mand sagde, så behøver vi faktisk ikke sådan et foto eller sådan et usb stick for, at minde os om den fantastiske tur. Når at man skaber minder som at vi også gjorde på Hawaii, så er din helt personlige hukommelse jo det bedste sted, sådan at lagre dem. Og jeg vil da aldrig kunne glemme den tur. Og heller ikke selvom at jeg jo ikke har sådan et compact flash kort  med alle billeder.

Men vi har nu lært af alle vores fejl. Hver gang hvos vi tager på ferie nu, har vi altid sådan et yderligere usb stick med os. Det kunne jo godt være, at han glemte det igen eller bare, at vi tabte compact flash kortet. Men nu så er vi alle dage på den sikre side. Og vi har jo heldigvis stadig billeder fra vores bryllup. Det var jo min kære bror der legede fotograf. Og alle disse billeder lå derfor inde på hans compact flash kort, som erstatning for inde på det kamera, som vi mistede på Hawaii. Og vi har også herefter fået lagt samtlige af billederne over på sådan et smart usb stick, så at vi alle dage kan tage dem alle frem igen og så se på dem. Og vi har jo selvfølgelig også lavet sådan en backup af bryllupsbillederne, så at de ikke forsvinder på samme måde. Og vi har også vores første bryllupsdag om et halvt år. Derfor har vi faktisk besluttet os for sådan, selv at tage til Hawaii igen. Denne gang så tager vi altså ikke nogle billeder. For vi har jo faktisk aftalte, sådan at de minder vi laver på Hawaii, aldrig må komme ned på sådan et compact flash kort. De må altså kun leve i vores egen gode hukommelse.

Flere nyheder