Find en bolig i og omkring Aalborg

19 juli 2020 Lotte Hindsberg

At finde en ny bolig er noget der sjældent er nemt, især hvis man, som de fleste har, en begrænsning på hvad huslejen må være på. Derfor er det også en god ide også at kigge efter en bolig uden for Aalborg.

Måske er man heldig og får tilbudt en bolig af en af boligselskaber i Aalborg, men ellers kan man med fordel også kigge på områderne omkring Aalborg. Ofte er det nemmere og billigere at finde en bolig i områderne omkring eller udenfor storbyerne end inde i selve byen.

Udover at det er nemmere og billigere at finde en bolig udenfor Aalborg, er der også andre fordele ved at bo udenfor storbyerne.

Bedre service fra kommunen

Med mindre man er en storbys kommune ved de fleste godt, at der skal noget mere til for at tiltrække nye borgere. Derfor tilbyder de ofte en lang bedre service til deres borgere end hvad man oplever i storbyerne. 

Mange der overvejer at flytte ud af storbyen er nervøse om de kan finde et job i nærområdet eller om de bliver nød til at pendle frem og tilbage. Har man små børn er det ofte ikke en mulighed da daginstitutionerne lukker før man kan være hjemme og så betyder den billige husleje ikke så meget, da man til at have bøvl med at få andre til at hente.

Derfor har kommunerne ofte lavet aftaler med de lokale virksomheder hvor nye borgere introduceres. Det har også den fordel at virksomheder der overvejer at flytte til området blandt andet på grund af den billige husleje, men tøver da de er i tvivl om de kan tiltrække den nødvendige kvalificeret arbejdskraft har nemmere ved at flytte.

Det betyder at det er en ren win-win for samtlige involverede partnere. Tilflyttere, virksomheder, kommunen og ikke mindst boligselskaberne, der har nemmere ved at finde familier til deres boliger. 

Flere Nyheder