Har fundet det sødeste aktivitetstæppe

22 oktober 2014 admin
image

Jeg surfede lidt rundt på nettet efter en gave til min veninde, som venter sit første barn. Jeg har som sådan ikke rigtig noget kendskab til børneting, men vidste godt hvad jeg ledte efter. Jeg ville gerne give min veninde og hendes barn et aktivitetstæppe. På sundleg.dk fandt jeg simpelthen det sødeste aktivitetstæppe, som jeg blev smask forelsket i. Der var selvfølgelig mange dejlige og søde aktivitetstæpper, men jeg havde fundet det jeg ville have. Jeg ringede rundt til mine veninder, og spurgte om de ville være med på gaven, og det ville det rigtig gerne. Vi har alle sammen kendt hinanden siden vi var små børn, så det er lidt mærkeligt, når man ser sin bedste veninde højgravid, og man begynder at snakke om børn. Min veninde blev rigtig glad for gaven, da hun åbnede den. 

Flere nyheder