Hun fik en smuk begravelse takket være Vejles bedemand

01 april 2013 admin
image

To kloge bedemand har slået hovederne sammen og startet et nyt samarbejde med hinanden. Theis, der arbejder som bedemand i Kolding har været gode venner med Jørgen i mere end 15 år. Da Hvor Theis startede sin forretning, gik der kun Et par måneders tid før Jørgen faktisk gjorde præcis det samme. De to har faktisk altid været uadskillelige og det vil de nok også blive ved med at være, spår de to glade kammerater.

Imens Theis var en anerkendt bedemand i Kolding, fik Jørgen en ret svær begyndelse som bedemand i Vejle. Jørgen var nemlig flyttet hele vejen fra Kolding, for selv at kunne starte sin forretning. Han holdt nemllig meget af hele Vejle, og mente at byen havde alle de rareste indbyggere. Men altså Han var jo ikke ligefrem, den allerførste bedemand i Vejle. Der var i forvejen en helt del respekterede, bedemandsforretninger i byen. Ja og borgerne foretrækker jo naturligvis, de mere kendte folk i byen. Han var nødt til at gøre noget, for nu at få forretningen til at kunne kører.

Jørgen opsporede en del smukke trækister, med håndskåret unikke mønstre, og et stofbetræk i fantastisk høj kvalitet. Alle kisterne var ikke set magen til i Landet før, og kisterne skulle skaffes hele vejen fra England. Og ved første sending af de unikke trækister, var Han overhoved ikke klar over, hvad det ville betyde for hele hans fremtid. En anden bedemand i Vejle kom senere en dag hen til Jørgens flotte forretning, for lige at kunne få noget frokost. Men han var meget imponeret over alle de smukke trækister, og spurgte hvor At jørgen havde fået disse kister leveret fra. Jørgen fortalte ham en løgnhistorie. Han ville jo slet ikke have at enhver bedemand i Vejle, kunne have fat i de unikke trækister. Herefter begyndte der at komme en hel del spørgsmål fra de andre bedemand i Vejle. Alle ville vide hvor at de flotte kister kom fra.

Da bedemanden fra Kolding, ringede til Jørgen for 4 måneders tid siden, for så at høre omkring det nu var begyndt at gå godt med hele bedemandsforretningen, så fortalte Han ham omkring de flotte kister. Og han fortalte hvordan at det faktisk var begyndt rigtigt at komme en del flere forskellige kunder, og at hver eneste bedemand i Vejle, nu ville have helt de samme trækister ligesom dem han sælger. Imens de talte undersøgte Theis, om nogen bedemand i Kolding havde kisterne. Men der var faktisk ikke en eneste. Rent faktisk var der ikke engang andre i Landet end Ham der var sælger af Disse kister. Men Theis der nu var en meget anerkendte bedemand i Kolding, kom med et forslag til Sin ven. De to kunne blive leverandører af de unikke trækister i Landet, og sælge dem til bedemænd i landet. Og fordi Han ikke tjene så meget på hans bedemandsforretningen endnu, tilbød Hans godt ved at ligge ud for alle kisterne. Theis mente at det var en helt genial ide som bedemanden fra lille Kolding nu havde fået sig, og de fik hastigt planlagt det praktiske med denne virksomhed der producerer alle kisterne.

Det er nu kun 2 måneders tid siden, at de to gode venner fik den allerføreste sending af alle kisterne. Og de har allerede set sig nødsaget til at bede om en helt ny. For de leverer nu trækister til bedemænd i hele landet. Og efterspørgslen har faktisk været helt vild stor fra de andre bedemænd plus kunderne mener skal også at de alle er rigtig flotte. Det er nu lykkedes bedemanden fra Vejle at kunne skabe godt vækst i hans forretning. Og Jørgen også ser frem til et gavnligt samarbejde med hans ven Theis, bedemanden fra Kolding.

Flere nyheder