Hvem skal betale den gulvafsliber fra Kolding?

12 februar 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvem skal betale den gulvafsliber fra Kolding?

Det er ikke til at komme udenom, når både du og din udlejer i Kolding kigger på dit gulv i din lejebolig: det trænger til en gevaldig gulvafslibning!

Så man kontakter en rette nærliggende gulvafsliber i byen eller en, der har forstand på at ordne gulve af træ i Kolding eller gerne rejser dertil.

En pris bliver aftalt, og arbejdet bliver også udført tilfredsstillende, og prisen passer til kvaliteten; der bliver gjort pænt rent bagefter, og de små ting kan man selv klare, og så er det klaret til den givne deadline.

Men hvem skal så betale den regning, man står med bagefter?
Er det udlejer eller lejer?

Ofte udfører man en gulvafslibning i forbindelse med en udflytning, hvor den tidligere lejer så betaler for den, så man kan få en ny lejer ind og være enige om, at nu er gulvet fint, og så må man se på ved udflytning, om der skal foretages endnu en gulvafslibning, eller om man nøjes med en letslibning.

Selvom man nogle gange ikke kan se, at der er sket slitage, så sørger man for at slibe det ned alligevel for en sikkerheds skyld.

Så starter man ligesom fra nul og ved, at gulvet er istandsat, hvis det vel at mærke stadig kan holde til, at man sliber på det.

Sådan er processen ved mange lejeaftaler, om det er til private forhold, hvor man lejer ud privat, hvor man så har en lejekontrakt, der er hentet fra nettet som standardblanket, og man så tilføjer enkelte specifikationer, som passer hertil, eller man er et boligselskab.

Men der er jo intet til hinder for, at man ændrer dette til, så det passer med de forhold, der passer den respektive udlejer og lejer, så det for eksempel er udlejer, der betaler dette.

Eller man kan trække udgiften fra et eventuelt depositum.

Flere Nyheder