Jeg skal ind og se komikere i aften

26 maj 2013 admin
image

Når man normalt tænker lidt på nogle komikere, så tænker man ofte på mennesker som jo laver satire eller bare sjove stand-up shows. De færreste mennesker ville nok tænke på sådan et længere foredrag omkring ledelse. Men Nils Villemoes har jo kunne vise at den slags foredrag ikke altid skal være kedelige. Selvom han jo kommer ind på strageti for ledelsen samt samfundet, så er han jo på højde med alle de bedste komikere. Dette synes en hel stribe gæster som vi nu har spurgt, efter sådan et foredrag af Nils Villemoes. Og det følgende er jo alle deres citater omkring et foredrag, han nu havde i sommers.

”Jeg har jo aldrig været til så mange foredrag omkring det med ledelse. Og andre mener de godt kan være komikere, men det ender med at være både kedelige samt ganske useriøst. Men altså Nils Villemoes er jo fuld på niveau med alle disse kendte komikere. Men har fokuserer jo kun sit talent på at fortæller med helt nye vinkler på ledelse. Efter To timer med sjov underholdning, så opdager man også pludseligt at man har lært en hel masse. Så jeg vil helt klart tilråde samtlige arbejdsgivere at komme ud og se Nils Villemoes. For han er jo netop den helt perfekte kombination af de kendte danske komikere, samt de meget kloge foredragsholdere. Så se ham så hurtigt I kan.”

Sådan en mand som Nils Villemoes fortjener noget mere respekt. For med alle de rigtig kendte danske komikere, som bare fjoller hver eneste fredag aften i tv, så er det skønt med sådan en hel rigtig sjov mand. Og han kan også få publikum med sig, samt inspirere til sådan at spørge sig personligt, omkring denne verden vi lever i. Undertegende har altså lært meget af ham Nils Villemoes i aften, og jeg glæder mig jo allerede til sådan at kunne se manden overgå landets komikere igen. Og man føler sig jo hurtigt inspireret til sådan at skulle arbejde på sin egen ever som leder efter sådan et foredrag med ham.”

“altså der findes jo ikke nogen andre komikere ligesom Nils Villemoes. For han har jo sådan en fantastisk måde at skulle forklare sig på. Og jeg har jo pludselig gjort mange helt nyt tanker omkring mmin helt egen form for ledelse.  Og jeg elsker jo hvorledes han nu kan få undertegene til sådan både at græde helt af grin, samt samtidig også lære mig meget. Hvis bare at alle foredragsholdere var så underholdende. Uheldigvis findes der jo ikke lige nok komikere ligesom Nils Villemoes. Og jeg regner jo allerede med sådan at købe hans egen bog, samt også blive klogere på hans tanker omkring den rigtige ledelsesform.”

Altså normalt ser jeg jo ikke lige nogle foredrag. Og jeg er jo også mere til sådan alle de ret kendte komikere, end helt gamle undervisere. Men ham Nils Villemoes har jo komplet ændret hele min opfattelse. For med gode ordspil, samt sjove tanker så lagde han jo salen ned, samt fik også nye grin konstant. Det var utroligt at kunne se sådan en hel sal med chefer, som bryder helt sammen i bare latter. Nils Villemoes ved jo præcis hvad som han nu gør, samt han er nogle gange også sjovere end alle disse kendte komikere. Det er jo også bestemt ikke lige den sidste gang at, jeg nu selv ser hele hans sjove foredrag. Hvis bare at alle foredragsholdere var ligesom Nils Villemoes.”

Med alle de her rosende citater, så er det klart at Nils Villemoes har kunne imponerer alle med hans sjove foredrag. Ønsker du også at opleve sådan en af alle de allersjoveste komikere, forklare om hele verden med sådan et nyt indblik, så er der jo nu mulighed for at kunne bestille netop sådan et foredrag. Og det foredrag er jo perfekt, til så godt som alle ledere som nu ønsker et anderledes indblik i dette meget travle samfund som vi lever i, med sådan et twist som kun rigtige komikere besidder. Kontakt os allerede i dag samt få sådan sådan en god pris for et dejlig foredrag sammen med Nils Villemoes. Dels dig selv samt alle dine medarbejdere vil nyde det.

Flere nyheder