Jeg ved ikke hvad Memory Stick PRO Duo er

11 august 2013 admin
image

Som en foredragsholder er mit eget slideshow vigtigt. Undertegnede opbevarer også altid hele mit eget show på sådan et Memory Stick PRO Duo. Det skyldes at jeg tidligere havde et fint kamera som benyttede Memory Stick PRO Duo. Dengang det så gik helt i smadder havde jeg et Memory Stick PRO Duo ekstra, som jeg brugte til sådan at gemme mine vigtige filer på. Ligesom et USB kort, men mindre. Nu elsker jeg mit Memory Stick PRO Duo som altid virker, og kan sættes i næsten alle computere. Således kan jeg ganske hurtigt selv vise hele mit show, uden sådan at skulle slæbe rundt på sådan en kæmpe pc. Men jeg lærte nu at et Memory Stick PRO Duo jo ikke lige altid også er tilstrækkeligt.

Til et stort foredrag ved en skole, havde jeg som sædvaneligt udelukkende taget mit eget Memory Stick PRO Duo med mig. Jeg vidste det virkede på næsten alle computere, og så også frem til sådan at undervise de mange unge. Men da jeg så selv kom hen til foredragssalen, lå mit Memory Stick PRO Duo jo ikke i min lomme som det plejer. Så jeg rodede hele min jakke godt igennem, uden resultat. Så jeg forklarede diskret klassens lærer hvordan jeg muligvis havde tabt mit eget Memory Stick PRO Duo. Men jeg tænkte det så var smuttet helt du af selve lommen, dengang jeg betalte for sådan noget mad i deres kantine. Så jeg spurter derhen og så så efter et Memory Stick PRO Duo nede på deres gulv. Der var slet ikke noget. Så jeg spurgte jo den søde dame i deres kantine omkring hun havde set et Memory Stick PRO Duo. Hun forklarede så at sådan en person vist nok tog en helt lille ting med sig, hen til kontoret. Undertegnede spurtede så hen til deres kontor og forhørte så om de havde modtaget et Memory Stick PRO Duo. Damen smilte og forærede mig det Memory Stick PRO Duo, som jeg havde midstet. Bagefter så kunne jeg så slutte mit Memory Stick PRO Duo til pc’en i selve foredragssalen, og begynde hele mit foredrag for selve klassen.

Denne oplevelse sidder nu i mig. Jeg opdagede jo lige pludselig også hvor meget at mit eget Memory Stick PRO Duo betød. Hvis jeg ikke lige havde fundet det, jamen så kunne jeg slet ikke holde mit eget foredrag for dem. Undertegnede havde behov for sådan et backup af hele mit Memory Stick PRO Duo. Jeg skaffede af den grund 2 helt nye Memory Stick PRO Duo som også fik det samme diasshow. Heldigvis er Memory Stick PRO Duo jo ikke så kastbare, så det var en billig sikkerhed. Bagefter sørgede jeg for sådan at mine nye Memory Stick PRO Duo var nogle forskellige steder. Så hvis nu at hele min jakke blev helt væk, havde jeg stadigvæk et ekstra Memory Stick PRO Duo. Undertegende har jo ikke lige siden haft besværligheder med sådan at miste mit eget Memory Stick PRO Duo.

Flere nyheder