Leje af gaffeltruck: Kan det svare sig?

21 september 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du står med et projekt, hvor der er behov for at bruge en gaffeltruck, så vil der altid komme et spørgsmål omkring: hvordan skal den finansieres? Der er nemlig både mulighed for at købe nye og bruge gaffeltrucks, og så er der selvfølgelig også den løsning, som hedder leje. Og hvilken en af disse ting, skal man gå med? Hvis ikke du har forholdt dig til det endnu, eller hvis du er i tvivl, så læse endelig med videre. Her dykker vi mere ned i, om det kan svare sig at vælge en lejeløsning. 

Skal du vælge at leje en gaffeltruck? 

Før vi kigger på leje af en gaffeltruck, så lad os kort forholde os til køb. Når man overvejer at købe, så skal man selvfølgelig være opmærksom på, at det kan kræve en del kapital. Der kan selvfølgelig være penge at spare, hvis man vælger brugte gaffeltrucks. Når det er sagt, så “hænger” man også på sine maskiner, når de først er købt, og det er ikke sikkert, at man kan sælge dem til den værdi, de blev købt for. 

Når man vælger at leje, så kan man undgå en større investering. I stedet kan man betale f.eks. en leje i de måneder, man har sine gaffeltrucks. Det giver selvfølgelig en helt anden økonomisk mulighed, da man ikke betaler for, at en gaffeltruck står stille, hvis den ikke bliver brugt i en længere periode.

Når man lejer, så giver det stor mulighed for at tilpasse dig til en opgave. Man kan nemlig leje maskinerne ind til den opgave man har – det gælder både, hvis opgaver kun tager et par dage eller hvis den tager et par måneder. Begge scenarier er nemlig en mulighed, når man vælger at leje. 

Med andre ord kan du få en rigtig stor fleksibilitet, når du vælger at leje maskiner – og så kan det også være billigere end at skulle købe en håndfuld gaffeltrucks. 

Flere Nyheder