Min bror købte nye konsolborde

06 maj 2013 admin
image

Når man selv flytter ind i ny lejlighed med sin søde kæreste er der pludselig faktisk så meget plads. Men dette hænger jo muligvis også lidt sammen med hendes søde forældre havde købt sådan en kæmpestor 3 værelses bare til os. Jeg havde tidligere boet på 29 kvadratmeter samt var jo også vant til at bo småt. Af den grund havde jeg jo heller ikke lige mange gamle møbler. Og ja selv med alle mine kærestes ting helt på plads så manglede der stadig nokget. Vi blev jo helt enige om lige at få to konsolborde. Et til vores entre samt et inde i stuen. Siden vi nu havde sådan et kæmpe køkken alrum besluttede vi at få sådan et langbord. For så havde vi en masse plads til at kunne spise, samt jeg kunne jo selv arbejde samt læse noget morgenavis lige ved det samme bord.

Jeg drømte mig jo allerede helt hen til at kunne komme hjem samt bare lægge nøglerne hen på et af vores lækre konsolborde. Og bare gå lige ind til selve langbordet og arbejde færdigt imens kæresten lavede noget mad lige ved siden af. Men altså jeg måtte jo først lige finde de helt rette møbler. Vi havde begge to tanker om hvordan vores nye konsolborde samt langbord burde være.  Så den vigtigste ting var jo bare at blive helt enige. Min søde kæreste vil jo gerne have sådan et elegant nordisk design. Og gerne i sådan noget helt lyst højglans. Jeg var jo langt mere til den lidt gamle stil. Nogle tunge møbler lavet i noget mørkt og solidt træ. Og det gav så en længere diskussion. For jeg snakkede jo om sådan at hvid højglans hele tiden skulle gøres helt rent. Men altså min egen søde kæreste mente at dette mørke træ blev alt for gammeldags. Plus “altså det passer jo ikke rigtig ind”. Det så jo ud til at vi jo ikke kunne blive enige om det. Jeg overvejede jo at skaffe et par højglans konsolborde samt sådan en gammeldags langbord. For så der ville vi begge to få noget vi kunne lide. Men altså vi ville også begge få noget vi jo ikke rigtig kunne lide.

Efter 3 uger så viste min kære søde kæreste mig så sådan en hjemmeside hun nu havde fået anbefalet. De havde både konsolborde samt langborde. Hun viste sådan et par enkelt varianter de nu havde. Der var jo både nogle ting hun kunne lide, samt nogle ting som jeg kunne lide. Men altså igen kunne vi ikke rigtig blive enige om det. Til sidst så fandt jeg sådan et langbord som var en del anderledes. Det var jo dels lavet i helt mørkt træ. Men formet i sådan et ganske nordisk design. Jeg var jo ikke helt sikker på om min egen søde kæreste kunne lide det, med altså jeg var jo helt solgt. Jeg viste det lige til hende, samt hun var faktisk helt enig. Vi fandt de helt rette mål, samt valgte så at skaffe dette langbord.

Og så manglede vi faktisk kun konsolbordene. Undertegnede håbede jo at de havde konsolborde i helt den samme stil ligesom langbordet. Uheldigvis havde de kun et enkelt eksemplar tilbage på lager. Så vi besluttede så at skaffe dette her til stuen samt så måtte vi finde sådan en anden serie af konsolborde til vores entre. Og der bøjede min egen søde kæreste sig så, og vi fant så sådan en lidt mere gammeldags kollektion af konsolborde som lige passede helt ind. Vi har ikke nogen bli, så jeg bestilte jo at få det hele sendt her lige til døren. Og selvom at vi nu begge to kæmpede med dette ret store langbord, samt disse ret tunge konsolborde, så var det jo smukt da det endelig kom på plads. Vi bruger hele vores lækre langbord hver dag, samt min egen søde kæreste virker samtidig rigtig glad for hele vores konsolborde. Også selvom hun stadig selv mener at det er sådan en lille smule gammeldags. Jeg er nu altså bare sådan en smule mere til nogle træ end noget metal og glas.

Flere nyheder