Ny hastighed på cloud hosting

17 april 2013 admin
image

Jeg har i 4 års tid arbejdet som illustrator. Eftersom jeg tegner alt digital, ligger alle mine tegninger på min egen pc.  Jeg valgte for et års tid siden selv at bruge cloud hosting til at gemme mine tegninger. Sådan kunne jeg jo åbne en god illustration og tegne lidt videre på det, ligemeget hvor jeg var, og hvilken pc jeg sidder ved. Det var nu besværligt sådan at gå i gang og undertegnede måtte ringe rundt til IT supporten mange gange.

Jeg startede godt ud med sådan selv at søge efter den rigtige cloud hosting. Jeg havde jo hørt om begrebet af en god kammerat, som også også havde kommet med foreslag til sådan et par firmaer. Jeg så jo dem igennem og jeg sammenligede dem så med et par øvrige steder jeg selv opsporede. Og nu har jeg jo faktisk aldrig været så fantastisk til internettet og at bruge nye programmer. Det tog mig flere måneder sådan at kunne lære hele mit eget tegneprogram godt at kende. Så dette var jo vigtigt sådan at min egen kommende cloud hosting også havde en rigtig god IT support. Sådan kunne jeg jo bare ringe til de søde folk, hvis nu at der opstod nogle besværligheder. Jeg havde jo til sidst 4 forskellige cloud hosting virksomheder. Og jeg valgte så at afprøve hele deres IT support. Jeg ringede til hver af dem, hvor jeg så spurgte dem  en række spørgsmål jeg ikke vidste om cloud hosting. Det firma som nu kom med alle de allbedste og de mest brugervenlige svar på det valgte jeg så. Jeg købte en god abonnement med netop det firma, hvor jeg jo fik en masse plads til dels nogle ny og gamle tegninger. IT supporten anbefalede også at undertegende havde hele mit gode tegneprogram inde i min egen cloud hosting. Sådan kunne jeg jo åbne programmet uden at opsætte programmet på en pc. Da det så efter noget tid lå korrekt inde i min egen cloud hosting så gik det jo som en leg. Den gode IT support fortalte mig også hvorledes jeg faktisk kun kunne logge mig rigtigt ind igennem en helt frisk pc og med det samme åbne tegneprogrammet og også få god adgang til alle disse tegninger.

Men denne store hjælp fra denne gode IT support, der fik jeg også benyttet min egen nye cloud hosting meget. Det var jo herligt sådan at min egen hjemmecomputer og min egen lille bærbar pc altid havde helt de samme mange filer fyldt med tegninger. Så undertegnede kunne begynde en tegning derhjemme, og efterfølgende logge ind på min egen cloud hosting via min kære bærbar computer, og arbejde videre på tegninger. Det er jo dels nemt og effektivt. Samtidig så gemte jeg jo også billedkopier af alle mine tegninger. Sådan havde jeg jo altid min egen nyeste samling med mig overalt.

Og det gavnede mig også en dag, hvor jeg så på sådan en ferie inde i København så mødte en chef for et reklamebureau. For normalt har jeg jo ikke mine tegninger på mig. Men nu kunne jeg jo nemt åbne hele min cloud hosting og fremvise til ham alt jeg har tegnet. Og han var jo meget overrasket over hele mit godt arbejde og han tilbød mig et job som en freelance illustrator for hans nye firma. Jeg kunne jo ikke lade være med lige at ringe hen til deres IT support, for sådan også at rose til alt dette rigtig gode arbejde. For de har hjulpet mig så mange gange, og hele deres cloud hosting har også skaffet mig sådan et godt arbejde. Men jeg bruger stadig cloud hosting i dag, også selvom undertegnede ikke helt så ofte taler sammen med deres gode IT support. For selvom deres IT support er sød og effektiv, så er hele denne cloud hosting også så enkel, at jeg jo ikke helt mere har behov for dem mere.

Flere nyheder