Sådan bruger jeg jagtstøvler

18 april 2013 admin
image

Det er jo skønt sådan at komme helt ud i den grønne natur. Jeg har jo alle dage haft en stor interesse for netop fjernstyrede både. Det begyndte jo nok allerede som lille hvor min egen søde far sejlede ude med disse modelbåde ude i en sø der ligger i nærheden. Og har havde jo altid waders på, og så stod jeg inde på kanten i min fars store jagtstøvler. Det er jo skønne erindringer, som at jeg selv ser frem til at kunne selv give videre til min egen kære søn. Og han er jo også ganske interesseret i det med fjernstyrede både. Jeg synes derfor det var tid til at han rigtig fik sig sit første par waders og at han kom med helt ud i søen med vores fjernstyrede båd. Jeg havde jo foruden det helt selv brug for nogle friske jagtstøvler, sig mine forrige nu var blevet gamle.

Vi har også hele vinteren arbejdet hårdt på sådan en modelbåd, som skulle søsættes. Den var lige blevet testet, og nymalet. Det var jo en stor weekend da jeg kunne fortælle Min søn Kasper at vi kunne købe hans allerførste par waders. Så vi hoppede ind i min bil og kørte straks ned til jagtbutikken. For jeg har de sidste 30 års tid erhvervet alt mit friluftsudstyr hos netop denne her gamle butik lidt uden for byen. Og de har alt det som man kan drømme om når det kommer til jagtstøvler, frakker og waders.  Kasper løb bare rundt omkring inde i forretningen og kiggede mere på alle de mange waders. Samtidig så talte jeg med sælgeren omkring nogle nye jagtstøvler til mig. Så han viste en række forskellige varianter som at de lige havde liggende. Jeg havde jo mest behov for nogle jagtstøvler til at kunne gå lidt rundt omkring inde i skoven, og vores køkkenhave. Derfor så var det jo vigtig sådan at de også er ganske behagelige, og nemme at kunne gøre rene. Samtidig med at jeg kiggede på nogle jagtstøvler så har Kasper fundet et par waders. Så han trækkede mig hen til nogle smarte waders med noget camouflagemønster på sig. Undertegnede havde selv fundet et par rigtig fine jagtstøvler. Så undertegnede tog mine jagtstøvler og Kasper tog så han egne waders, med og vi prøvede dem så på.

Mine egne jagtstøvler var en lille smule for små i størrelsen. Så jeg prøvede en større størrelse som passede helt perfekt. Støvlerne var jo ganske behagelige og man kunne jo gå langt i dem på, uden at få ondt i fødderne. Kasper var så glad for hans waders. Og de passede ham jo godt, og han så jo også smart ud i hele dette militære look. Så vi blev helt enige omkring begge at købe disse waders til Kasper. Jeg synes faktisk at de nu var så pæne at jeg også købte et par.

Helt hjemme igen så var det også endelig blevet tid til at kunne søsætte hele vores fjernstyrede modelbåd. Vi tog så vores matchende waders på og gik så helt hen til selve søen. Jeg viste Kasper hvorledes man helt stille skal stå her i søen, og starte vores båd rigtigt op. Den kørte faktisk som en hel drøm. Vi brugte flere timers tid her i vores egne skønne waders med vores modelbåd. Til sidst gik jeg helt op, og tog mine jagtstøvler på. Så stod jeg inde på breden, imens Kasper alene nu stod i søen og kontrollerede vores båd. Både vores nye waders og mine jagtstøvler er jo præcis som de skal være. Jeg har også lige siden benyttet mine jagtstøvler så godt som hver eneste dag, når vi selv er ude. Og vi har jo mange gange sprunget ned i vores waders og sejlet rundt med vores friske lille båd. Jeg håber at Kasper måske om en del års tid stadigvæk gerne vil stå her i nogle waders med hans egen søn og sejle rundt med en fjernkontrolleret båd som de har bygget.

Flere nyheder