Savner du også bedre terapi i Århus

09 maj 2013 admin
image

Undertegnede har jo alle dage drømt omkring at kunne blive coach i Århus. Sådan lige siden jeg gik ud af folkeskolen så har jeg været fascineret over hvordan man kan gavne andre med denne form for terapi i Århus. Jeg fik jo så øjnene op for dette koncept dengang jeg så selv også besøgte en coach i Århus. Undertegnede havde jo mistet min egen motivation til sådan at få nogle ting gjort. Jeg var faktisk lidt ked af hele min egen tilværelse. Undertegnede følte jo virkelig hvordan at der jo også skulle ske et eller andet nyt i mit liv. Da jeg så først skulle forsøge netop denne slags terapi i Århus så var jeg lidt pessimistisk. Jeg frygtede jo at der så ville sidde en ekstrem kvinde med et kunstisk smil på hvis eneste råd ville være at jeg bare skulle løbe en lille tur samt få noget god frisk luft. Men mine personlige fordomme blev nu lykkeligvis slået helt i jorden dengang jeg trådte ind hos denne venlige coach i Århus. Hun virkede jo sød, ganske nede på jorden samt rigtig imødekommende. Og hun lyttede også til mig samt kom med gode, positive samt passende råd. Jeg var helt sikker på hvordan at jeg havde fundet sådan en slags terapi i Århus der virkelig tiltalte mig.

Undertegnede havde jo flere gange selv været ved at bestille tid hos en hjernevrider. Men jeg frygtede at det ville være en smule for meget. Jeg havde jo på fornemmelsen hvordan at en coach i Århus var mere glad samt bedre til at motivere. Den her form for terapi i Århus hjalp jo også mig rigtig meget. Efter ganske få sessioner hos mine nye coach i Århus så begyndte jeg også at opleve hvordan at min egen indstilling til mange ting blev mere og mere glad. Undertegnede fik jo også et større overskud samt begyndte så også at kunne se noge udfordringer i stedet for problemer i hele min egen hverdag. Og det var også en rar fornemmelse. Og det var på dette tidspunkt at det også gik op for mig hvordan at jeg ville være en coach i Århus. Jeg havde jo personligt oplevet hvor meget den her form for terapi i Århus også havde hjulpet mig. Jeg havde jo en stor lyst til sådan at kunne gøre helt det samme for andre. Der findes slet ikke en bedre fornemmelse end den jeg nu får når jeg så rigtig hjælper andre folk.

Jeg har jo også arbejdet som en Coach i Århus i 5 år nu samt jeg nyder det meget. Jeg elsker at netop denne slags terapi i Århus virkelig gavner folk med at kunne få det meget bedre. Undertegnede ser også en stor forbedring på mine egne kunders humør. Og deres egen måde at tænke på samt deres indstilling til livet. Og som coach i Århus er det mit job at mine kunder kan udvikle sig til noget endnu bedre. Og at de så via min terapi i Århus, også bliver motiveret til sådan at skulle følge deres egne drømme eller bryde nogle dårlige vaner de har. Og det giver mig et stort sus når mine egne kunder begynder at kunne fornemme fordelene ved netop min egen terapi i Århus. Og når de så stille og roligt begynder at benytte alle de redskaber som jeg, som en coach i Århus, kan give til dem. Og det er jo faktisk små ting man kan ændre her i sin hverdag for sådan at kunne få tingene til sådan at kunne glide nemmere. Og mange behøver jo slet ikke selv ved op samt ned på sådan hele ens verden for at kunne blive et bedre menneske. Man skal blot også lære til sig selv godt at kende samt vide hvorfor man også reagerer som man nu selv gør. Og alt det her kan man selv lære ved terapi i Århus.

Flere nyheder