Supereffektive specialprodukter fra Kerastase til dig med særlige behov

26 september 2019 Sara Mortensen
Supereffektive specialprodukter fra Kerastase til dig med særlige behov

Hvis du er så uheldig at døje med en ekstra sart hovedbund og oplever tilbagevendende problemer som eksempelvis skæl eller periodisk hårtab, så burde du prøve serien “Specifique” fra Kerastase – det lovpriste hårplejemærke, der har forsynet og forkælet kvalitetsbevidste forbrugere i mange år.

“Specifique” er en fuld hårplejeserie af produkter målrettet løsninger, der kan gendanne balancen i din hovedbund. Kerastase anvender teknologisk udviklede ingredienser, og med disse avancerede formler vil dit hår efter brug altid være både rent og sundt.

“Specifique Bain Anti-Pelliculaire” er en yderst virksom shampoo til dig med skæl. Bruger du dette produkt regelmæssigt vil ny dannelse af skæl modvirkes, og allerede eksisterende hårskæl vil fjernes. Indeholdene aktive ingredienser som Zync Pyrithion og Salicylique Acid bliver din hovedbund renset, skrubbet og eksfolieret nænsomt. Den regelmæssige brug kan gøre dig helt fri for synlige skælflager i helt op til to måneder. Desuden vil dit hår føles fantastisk; blødt, let og gennemfugtet.

Har du normalt hår, men en følsom hovedbund, vælg da “Dermo-Calm Bain Vital”. Dette er en nænsom shampoo der beroliger og rengør din hovedbund mildt. Den er fuld af nærende stoffer, og den vil genoprette en velafbalanceret hovedbund, ligesom dit hår bliver sundt og skinnende at se på.

Er du en af de uheldige, der grundet en given årsag lider af periodisk hårtab, har Kerastase også det helt rigtige produkt til dig – “Specifique Bain Prevention”. Dette er en fantastisk shampoo, der ganske blidt sørger for at regulere samt nære og fugte din hovedbund for forebyggelse. Denne shampoo er så mild, at den kan bruges hver dag.
 
Alle ovenstående produkter, samt mange flere, kan findes på smukkere.dk. Her får du altid en favorabel pris, og udvalget er overvældende. Hvad enten du leder efter plejeprodukter til farvet, tørt, tykt, krøllet og kruset eller skadet hår, så er Kerastase din ven i nøden!

Flere Nyheder