Vi blev vejledt af Østerbros bedemand

10 april 2013 admin
image

Den bedste bedemand inde på Østerbro flytter. En flytning som vil gøre en hel del gamle kunder svært ked af det. Den ældre bedemand inde på Østerbro, som nu har sørget for døde Østerbro borgere nu i mere end 15 år, er ved at skulle pakke forretningen ned fra den østlige egn af Københavnsområde. Men den bedre nyhed om dette er nu at han dog stadig vil være til nemt at få fat på. Men ude i den nærmeste fremtid vil den ældre herre stå klar som ny bedemand inde på Nørrebro. Den ernorme bestemmelse har dog ikke været let for den kære flytteklar bedemand. ”Jeg har nu arbejdet som bedemand inde på Østerbro i 17 år nu, og jeg agter ikke at stoppe. Men for at række ud til nye potentielle kunder, samt få os en større butik med en masse plads til nogle gode nye medarbejdere så har jeg besluttet at flytte ud fra vores nuværende lokaler, for i stedet at blive en bedemand inde på Nørrebro. Men vi kommer også naturligvis stadig til at betjene vores kunder inde på Østerbro, præcis som vi gjorde før. Vores hovedsæde kommer kun til at være lidt længere væk”, siger han.

Adskilige brugere af bedemandens kendte service, virker heller ikke skuffede. ”Jeg synes det er rigtig godt at han sådan nu har en mulighed for sådan at udvide hele hans foretagende. Og altså det betyder ikke så frygtelig meget om han arbejder som bedemand på Østerbro eller er bedemand inde på Nørrebro. Når man endelig skal bruge en god bedemand så må man bare tage turen hen til ham”, Siger en ældre kone. “også, selvom at vi ikke ligefrem håber på at skulle få behov for ham sådan lige nu”, griner hendes anden jævnaldrende slyngveninde. Og denne positive indstilling er faktisk også gået igen hos samtlige som vi nu har talt med.

Derfor er det stadig trist for en del at skulle sige farvel til den kendte butik der indtil idag har huset den søde bedemand inde på Østerbro. Lokalerne er allerede nu udlejet til en større fastfoodkæde. Men den omtalte herre han glæder sig nu trods alt til at skulle flytte. “jamen som bedemand på Nørrebro i vores nye faciliteter, vil der nu være mange bedre mulighed for at betjene mange kunder helt på sammen tidspunkt, og stadig have en personlig sludder om netop deres begravelse. Derudover vil vi alle også sørge for en afslappet samt hyggelig indretning af forretningen. Således at samtlige af vores kunder har lyst til selv at komme ned for at tale med os om begravelse”, udtaler han. Med den nye titel som bedemand inde på Nørrebro så tager han faktisk sin gamle kollega med, der også har fungeret som bedemand inde på Østerbro hos ham i forretningen. Og derudover så ansættes der også en ekstra bedemand fra Nørrebro efter selve flytningen. Disse 3 bedemænd vil herefter sikre en helt utrolig service samt en kundetilpasset begravelse hver eneste gang. Det lover den meget erfarne bedemand inde fra Østerbro. “Altså med mine 2 bedemænd så står vi alle parate til nemt at betjene samtlige nye og gamle kunder der måtte have behov for en samtale. Ligemeget hvor i Københavnsområdet de nu måtte komme fra”.

Nye og erfarne kunder ser da også frem til at den kendte bedemand inde på Nørrebro. Nogle gamle kunder peger på hvorledes at det nu bliver nemmere for mange af dem at komme hurtigt hen til bedemændene. Nye kunder har i lang tid ønsket en serviceminded bedemand inde på Nørrebro, der tager sig af alle deres ønsker. Det vil faktisk være muligt at besøge disse nye lokaler allerede fra næste uge, hvor at forretningen er klar til brug. Alle 3 bedemænd glæder sig til at betjene samtlige der har brug for rådgivning angående begravelse, kremering og lignede.

Flere nyheder